Uz predočenje članske iskaznice članovi Sindikata pomoraca Hrvatske ostvaruju sljedeće pogodnosti i popuste:

Erste Card Club

Erste Card Club i Sindikat pomoraca Hrvatske u suradnji kreirali su posebnu ponudu za članove Sindikata

Diners Club osnovna i dodatna kartica bez plaćanja godišnjih članarina, Visa Croatia Airlines kartica gratis za prvu godinu članstva. Zatražite Diners Club osnovnu karticubez plaćanja upisnine i članarine za sve vrijeme Vašeg članstva u Sindikatu pomoraca (ušteda od 235 kn godišnje). Za sve vrijeme Vašeg boravka izvan domovine Vaši će članovi obitelji moći koristiti svoje dodatne obiteljske kartice, i to također bez plaćanja godišnjih članarina (ušteda od 120 kn).

U paketu s Diners Club karticom dolazi i Visa Croatia Airlines karticu. Korištenjem Visa kartice u inozemstvu sudjelujete u nagradnom programu Miles&More, te za potrošenih 7 kn dobivate 1 nagradnu milju, a milje će vam trajati neograničeno (valjanost svih nagradnih milja na Miles&More računu je neograničena ako se svaki mjesec korištenjem kreditne kartice ostvari najmanje 1 nagradna milja).

Visa Croatia Airlines kartica će za Vas biti gratis za prvu godinu članstva, a idućih godina ćete paket kartica plaćati samo 162 kn.

Za sva dodatna pitanja slobodno kontaktirajte info@erstecardclub.hr ili tel: 01/ 4929 555 ili nam se javite u Središnji ured SPH u Rijeci.

Posjeti web stranice

JOLLY AUTO LINE d.o.o.

JOLLY AUTO LINE d.o.o. društvo je ovlašteni prodajno-servisni partner vozila marke Mercedes- Benz i Smart vozila, s poslovnim jedinicama u Zadru, Ulica 84. gardijske bojne HV Termiti 22, Dugopolju, Put Bana 24 i Dubrovniku, Čilipi, Miočići 6. 

Članovi SINDIKATA ostvaruju popust u visini od 33,33% na cijenu radnog sata (rad na vozilima) i popust u visini od 10% na cijenu rezervnih dijelova (isključivo originalnih) Mercedes-Benz. 

Posjeti web stranice

Tvrtka Mare Nostrum Croaticum d.o.o.

Ovlašteni zastupnik trgovačke marke MUSTO za Republiku Hrvatsku i Sloveniju.

Članovi SINDIKATA ostvaruju dodatni popust od 10% na već snižene MUSTO artikle za kompletan asortiman trgovačke marke MUSTO u svih 15 trgovina MUSTO u Republici Hrvatskoj. Dodatni popust se ne odnosi na artikle snižene 50% i više.

Posjeti web stranice

Bontech Research CO d.o.o.

Trgovine slušnih aparata i govornih pomagala

Članovi SINDIKATA ostvaruju popust u iznosu od 20 % za svako posredovanje pri kupnji zaštitnih umetaka u svih 29 poslovnica Bontecha. 

Posjeti web stranice

TOPLICE SVETI MARTIN d.d.

Toplice Sveti Martin

 

 

 

 

 

 

Članovi SINDIKATA ostvaruju sljedeće popuste na redovne cijene:

Temple of Life i Aquapark - 10% popusta na važeće redovne cijene ulaznica

Smještaj – 10% popusta na vazeće redovne cijene smještaja

Posjeti web stranice

AUTO STANIĆ d.o.o.

Auto Stanić

Članovi SINDIKATA ostvaruju popust od 30% na maloprodajnu cijenu na sve nove auto dijelove svih dobavljača iz ponude i na sve rabljene auto dijelove iz asortimana popust od 20% na maloprodajne cijene.

Posjeti web stranice

TERME SELCE

Članovi SINDIKATA ostvaruju popust u visini od 15 % na sve usluge, osim usluge MBST i ORTHOKIN TERAPIJE.

Posjeti web stranice