28.03.2019 Iz zemlje

Poštovani pomorci,

Slijedom niza medijskih izvještaja u svezi uhićenja vezanih za slučaj Uljanik Brodogradilišta, 3. Maj Brodogradilišta odnosno Uljanik Grupe, ovime Vas želimo izvijestiti da je gosp. Dragutin Pavletić jučer, 27.03.2019. godine, podnio ostavku na funkciju Direktora Društva kako bi omogućio da poslovanje Uljanik Plovidbe d.d. bude što manje opterećeno trenutnim događajima.

Na sjednici Nadzornog odbora Društva održanoj istog dana, prihvaćena je ostavka gosp. Dragutina Pavletića, te je istodobno imenovan novi direktor Društva, gosp. Igor Budisavljević.

Gosp. Budisavljević je do sada obavljao dužnost Managera tankerske flote Društva, a zaposlenik je Uljanik Plovidbe već 30 godina, odnosno od 1989. godine.

Gosp. Darko Šorc se danas već vratio na svoje radno mjesto u Društvo.

Uljanik Plovidba nastavlja svoje redovno poslovanje bez prekida i s vjerom da  trenutačni događaji neće negativno utjecati na rad naših brodova.

Duboko smo zahvalni svim našim pomorcima na strpljenju i podršci svih ovih godina unatoč brojnim izazovima i problemima kojima smo zajednički izloženi. Izuzetno cijenimo Vaš trud i energiju uloženu u održavanje sigurnosti brodova iz naše flote i hvala Vam na tome.

Molimo Vas da i dalje nastojite svoj posao odraditi profesionalno i temeljito kao što ste to radili do sada, a mi ćemo dati sve od sebe da što prije stvorimo uvjete u kojima ćete biti zadovoljniji.

Želim vam mirne gvardije te da se sretno i sigurno vratite svojim obiteljima.

Uljanik Plovidba d.d.