30.08.2017 Iz zemlje

Dvadesetak pomoraca, mahom strojara i elektroničara, bilo je na razgovoru za rad na putničkoj kompaniji Carnival UK koji su održani  u uredu Sindikata pomoraca Hrvatske u Dubrovniku. Kandidati su odabrani na osnovi kriterija zaprimljenih aplikacija, a tijekom intervjua prošli su i psihometrijske testove. 

Zbog velikog broja prijava bit će potrebno održati još intervjua, a s predstavnikom kompanije dogovoreno je da će to najvjerojatnije biti u uredu SPH u Rijeci.

Pomorci koji su zainteresirani za rad na ovoj kompaniji mogu na linku www.carnivalukcareers.co.uk ispuniti prijavu te će, ako ispunjavaju kriterije, biti pozvani na razgovor.

Uz predstavnike kompanije na razgovorima je bio i voditelj ureda SPH u Dubrovnik i  ITF inspektor Romano Perić koji je i sam deset godina proveo radeći na ovoj kompaniji za koju ima samo riječi hvale. 

˝Predstavnike Carnivala UK smo upoznali i s našim željama da se osim strojara i elektroničara u budućnosti organiziraju intervjui i za ostale pozicije na brodovima, a poglavito mogućnost zapošljavanja kadeta i vježbenika stroja. Dobili smo na znanje da će o tome odlučivati potražnja na tržištu, ali su naše želje primljene na znanje i proslijeđene u sjedište kompanije u Southamptonu te će se o njima još detaljnije razgovarati prilikom sljedećih susreta.˝ izjavio je ITF inspektor Romano Perić. 

Svima koji su s uspjehom prošli intervju želimo puno sreće i mirno more!