04.08.2017 Iz zemlje

Predstavnici Carnivala UK će od 16. – 18. kolovoza 2017. godine u prostorijama Sindikata Pomoraca Hrvatske u Dubrovniku ( Andrije Hebranga 83) održati intervjue za zapošljavanje pomoraca za tu renomiranu kompaniju za kružna putovanja, pod kojom se vode poslovi za P&O Cruises i Cunard Line.

 - Drago mi je da sam kao voditelj ureda SPH u Dubrovniku domaćin ovog događaja. S obzirom na to da sam na spomenutoj kompaniji proveo 10 godina plovidbe gotovo na svim strojarskim pozicijama, iz prve ruke mogu potvrditi da Carnival UK nudi mogućnosti za napredovanje u karijeri, te životne i radne uvjete pomoraca prema najvišim svjetskim standardima te redovne treninge. Sretan sam što smo uspjeli organizirati ovaj događaj kod nas i nadamo se da je ovo samo početak jedne uspješne suradnje u smislu zapošljavanja hrvatskih pomoraca. S obzirom na ograničen broj slobodnih pozicija, predlažem kandidatima da se što prije prijave na natječaj, istaknuo je ITF inspektor, Romano Perić.

 

Carnival UK poziva pomorce, koji se žele pridružiti njihovoj rastućoj floti brodova za kružna putovanja, da se do 9. kolovoza prijave na natječaj.  

Tražene pozicije:

3rd Engineer, 2nd  Engineer, 3rd Electro-Technical Officer, 2nd Electro-technical Officer

Kandidati moraju posjedovati sljedeće certifikate:

1. Certificate of competency (CoC unlimited);

2.  STCW basic training certificate;

3. High Voltage certificate (for ETO¨s)

Iskustvo na putničkim brodovima je dobrodošlo, ali nije nužno. Ono što je puno bitnije je energija, pozitivan pristup, proaktivnost i želja za učenjem i napredovanjem.

Kako aplicirati:

1.     Pristupiti web stranici www.carnivalukcareers.co.uk, te ispuniti i poslati aplikaciju.

2.     Predstavnik Carnivala UK će u prvoj fazi, telefonskim pozivom, kontaktirati kandidate koji zadovoljavaju kriterije.

3.     Nakon uspješnog  telefonskog intervjua kandidati će biti pozvani na završnu fazu razgovora te procjenu u prostorije Sindikata Pomoraca Hrvatske u Dubrovniku.