18.04.2019 Iz svijeta

Kompanija za kružna putovanja „Virgin Voyages“ u svibnju kreće na put oko svijeta u potrazi za posadom. U idućih 6 mjeseci posjetit će 18 zemalja u potrazi za posadom za sve vrste brodskih pozicija, navodi se u priopćenju. Prve intervjue održat će 30. i 31. svibnja u Dubrovniku, a 3. lipnja Zagrebu. U potrazi za kvalitetnom posadom pomoći će im Apollo grupa.

„Zajedno s našim partnerima, tražimo ljude koji su društveni, s kojima je nevjerojatno raditi i koji vole biti na usluzi. Volimo strast, autentičnost i ljudskost. Cijenimo različitost i čvrsto vjerujemo da je svijet bolji upravo zbog te različitosti. Ako se slučajno pitate, ne, ne smetaju nam tetovaže ili obojena kosa. Samo budite svoji, poručila je Kasia Anderson, voditeljica ljudskih potencijala u Virgin Voyages.

"Virgin Voyages je brzorastuća kompanija koja će zasigurno zauzeti značajno mjesto u cruising industriji. Za novi val zapošljavanja, doznali smo na seminaru Cruise task force koji je održan u Miamiju, rekao je voditelj ureda Sindikata pomoraca Hrvatske u Dubrovniku i koordinator ITF inspektorata za Hrvatsku Romano Perić.