11.04.2017 Aktivnosti SPH

Odgovor na pamflet Predsjednika Radničkog vijeća gospodina Bulića, koji očigledno najbolje komunicira sam sa sobom, pa moli sebe (sindikalca) da objavi na stranicama NSPPBH- a, njegov (predsjednik radničkog vijeća) odgovor SPH.

 

Što je previše, previše je!

Nemam namjeru odgovarati na njegove nebuloze, ali mu kao kolega sindikalac poručujem:

Kolega Buliću, vama je najbolje da SPH, u koji ste htjeli doći raditi i lagali da sam to ja dogovorio (inače previše lažete), dobije kontrolu nad Radničkim vijećem, jer tada Radničko vijeće neće glasovati za vaš otkaz kao invalidu rada.

Dođete li vi ponovno u situaciju da vodite Radničko vijeće, bit će te u nezavidnom položaju, jer će vaši predstavnici, uključujući i vašu «višu stručnu savjetnicu» koja pljuje u tanjur iz kojeg je jela, glasovati za vaše isključenje (to ste učinili svom kolegi, pa će te kao moralna osoba, ponoviti i sebi).

 

Dakle, glasujete za SPH!

Po cijenu izbacivanja iz SPH tvrdim da naši predstavnici nikada neće glasovati protiv svojih potrebitih kolega bez obzira bili ili ne bili članovi sindikata. (Dokaz da smo principijelni imate u svojoj zamjenici)

I da, što se tiče plaća u SPH, one su rađene na koeficijentima i osnovici kormilara (AB, timunjera) po ITF TCC kolektivnom ugovoru koji je najčešći Kolektivni ugovor u primjeni. Ako se poveća ta OSNOVICA, povećavaju se i naše plaća. Ako pada ta osnovica padaju i naše plaće.

 

Pametnome dosta.

Pozdrav «bombašima»,

Kap.P.Brazzoduro

Glavni tajnik SPH

 

Pamflet predsjednika Radničkog vijeća Jadrolinije možete pročitati na:

http://www.nsppbh.hr/cms_view.asp?articleID=466