24.02.2014 Aktivnosti SPH

Nakon izbornog procesa koji je tekao u dva dijela, u daljenjem tekstu možete pronaći rezultate provedenih izbora za funkcije Predsjednik Sekcije mladih, Zamjenik predsjednika Sekcije mladih, Tajnik Sekcije mladih te Regionalnih koordinatora.

U prvom dijelu kroz siječanj 2014. iznosile su se kandidature za određene funkcije, dok se kroz veljaču, a zaključno sa 20.02.2014, moglo glasovati za određene kandidate i to pa načelu jedan član jedan glas. Budući se veći broj članova kandidirao za funkcije Predsjednik Sekcije mladih, Zamjenik predsjednika Sekcije mladih, Tajnik Sekcije mladih a nitko za funkcije Regionalnog koordinatora regija Rijeka, Šibenik, Split, Dubrovnik te Sisak i Davor odlučeno je da će se onaj kandidat sa najvećim brojem glasova koji nije izabran za jednu od funkcija za koju se kandidirao biti na taj način izabran za Regionalnog koordinatora svoje regije prema mjestu prebivališta odnosno boravišta.

U nastavku vam donosimo imena kandidata prema broju primljenih glasova odnosno imena Predsjednika Sekcije mladih, Zamjenik predsjednika Sekcije mladih, Tajnik Sekcije mladih te Regionalnih koordinatorica.


Predsjednik Sekcije mladih: Ivan Karin

Zamjenik predsjednika Sekcije mladih: Stefan Šućurović

Tajnik Sekcije mladih: Ivan Juričević

Regionalna koordinatorica Rijeka: Klaudija Brdarić

*Regionalna koordinatorica Zadar: Petra Žitko

Regionalna koordinatorica Šibenik: Ivana Vlah

Regionalna koordinatorica Split: Tonka Čupić


*označuje kandidate za Regionalnog koordinatora za zadarsku regiju, te se za njih glasovalo posebno odnosno glasovima koje su primili nisu bili u konkurenciji za funkcije Predsjednika Sekcije mladih, Zamjenik predsjednika Sekcije mladih, Tajnik Sekcije mladih.

Čestitke svim kandidatima, koji će se 14. ožujka sastati u Zadru zbog dogovora o daljenjem radu i suradnji unutar Sekcije mladih SPH!