22.05.2015 Aktivnosti SPH

U ponedjeljak 25. svibnja s početkom u 14 sati kapetan Mario Šarac, ITF Inspektor u Sindikatu pomoraca Hrvatske, održati će predavanje "Od kadeta do zapovjednika" na Pomorskom fakultetu u Rijeci. Prezentacija će se održati u prostoriji 207 u sklopu Dana otvorenih vrata Pomorskog fakulteta. 

Svi zainteresirani su pozvani doći na jednosatno predavanje kojim će mladi zapovjednik studentima prezentirati pomorački karijerni put uz savjete "iz prve ruke". OD škole do prvog ukrcaja, odabir vrste broda, kadetura, brodska hijerarhija, međuljudski odnosi s višenacionalnom posadom, rad i učenje na brodu, izlasci i društevni život samo su jedne od tema zanimljive prezentacije koju je za studente nautičkog, ali i strojarskog smjera pripremio kapetan Šarac. 

U srijedu 27.svibnja u Velikoj vijećnici u dvoranama 313 i 207 održati će se Dan karijera, a uključivati će pojedinačne prezentacije kompanija od 09 do 10 sati u dvorani 207 te prezentacije kompanija na štandovima od 10 do 14 sati, gdje će svi zainteresirani imati priliku upoznati se sa poslodavcima. U sklopu iste manifestacije Sekcija mladih SPH biti će jedna od predstavljenih organizacija, dođite i saznajte sve o aktivnostima mladih u Sindikatu pomoraca Hrvatske.
Dan karijera je organiziran za SVE smjerove Pomorskog fakulteta, stoga će se za svakog naći ponešto.

LIjepi pozdrav svim budućim hrvatskim pomorcima!