26.02.2015 Aktivnosti SPH

Danas je novi internet portal Sekcije mladih Sindikata pomoraca konačno zaživio. Osim vijesti i informacija o aktivnostima mladog ogranka SPH, otvoren je i forum koji je za nas u sindikatu jedan od načina za ispitivanje mišljenja hrvatskih pomoraca, kao i tekućih problema koje valja rješavati. No, to nije sve. 

Osim portala kojega možete pronaći na adresi http://sekcijamladih.sph.hr/, pri krjau izrade je i besplatna smartphone aplikacija koja će biti dostupna svim hrvatskim pomorcima gdje god da se nalaze.  Osim pregleda vijesti iz zemlje i svijeta, uključen je i osobni dnevnik korisnika te izravan kontakt sa zaposlenicima SPH putem live chata.

   

Posljednja vijest vezana je uz službeno glasilo Sindikata pomoraca Hrvatske, Pomorski vjesnik. Naime, zbog promjene koncepta i formata same novine koju članovi SPH dobivaju na svoje kućne adrese, nisu izdane već nekoliko mjeseci. Sljedeći broj izaći će u novom ruhu krajem ožujka u obliku časopisa te će se 4 puta godišnje slati na adrese svih članova s najnovijim informacijama vezanim uz ravnopravni status pomoraca RH, stručnim člancima, pravnim savjetima, vijestima iz svjetskog i nacionalnog pomorstva, itd. Ukoliko želite sudjelovati u izradi našeg Vjesnika, javite nam se!!