31.01.2014 Aktivnosti SPH

24. siječnja je u Sisku održan sastanak Uprave Dunavskog Lloyda i predstavnika SPH Nevena Melvana i Marina Matoševića. Na sastanku nismo, nažalost čuli ništa novoga. Još jedna runda obećanja i razloga zašto prethodna ovećanja nisu ispunjena. Ostaje činjenica da plaće kasne 5 mjeseci. Početkom siječnja je isplaćena plaća za srpanj 2013.
 

Predstavnici SPH su zatražili da im se sastavi pojedinačni ispis dugovanja prema svakom radniku. Također je zatražen plan isplate dugovanja, koji bi se prema riječima Uprave, trebao zaključiti polovicom 2014. Predstavnici SPH nisu dali nikakve garancije o nepoduzimanju akcija. Vrlo skoro ćemo saznati da li je Uprava shvatila da je veliko strpljenje koje su brodarci pokazali, nažalost isprano praznim obećanjima. Brodarci su jasno i glasno rekli što žele i to određuje politiku SPH prema Dunavskom Lloydu u nadolazećem periodu.
Ured SPH u Davoru od idućeg tjedna počinje sa radom, a kolega Branko Štivičić, povjerenik u Dunavskom Lloydu će biti na raspolaganju i na mobitelu 099 308 03 64.