10.04.2017 Aktivnosti SPH

Gospodine Bulić,

Obzirom na to da me po drugi puta osobno prozivate s istom tezom dužan sam vam odgovoriti.

Žalim što vašu predizbornu retoriku spuštate na osobni nivo.
Također žalim što nisam tražio tonsko snimanje sjednica radničkog vijeća, ali ubuduće ću taj propust osobno ispraviti.
Na posljednjoj sjednici kojoj sam nazočio, a  nakon što je radničko vijeće već predložilo tročlano Izborno povjerenstvo, naglasio sam da će SPH predložiti da se svim pomorcima i radnicima omogući pravo glasa putem dvostrukih omotnica što je utemeljeno u Pravilniku o izboru za radnička vijeća i Izborno povjerenstvo ima pravo donijeti takvu odluku. 
Postavili ste pitanje o zakonitosti mog prijedloga zapisničaru, gospodinu Frkoviću koji je potvrdio zakonitost istog.
Nakon toga vi osobno mijenjate prijedlog odluke i ubacujete dodatne (2) članove u Izborno povjerenstvo uz obrazloženje da mijenjate odluku upravo radi mog istupa.
Toliko o mom istupu na sjednici radničkog vijeća.

Više je nego jasno da ne želite da svi pomorci i radnici glasuju već da želite imati kontrolu nad postupkom glasovanja. To znači da ste svjesni koliku podršku ima lista NSPPBH.

Vezano uz sve ostale nebuloze koje ste napisali o SPH nemam potrebe odgovarati. Vaš tekst graniči s dijagnozom, a ja nisam liječnik već obični radiotelegrafista.
Samo ću se prisjetiti jedne epizode:
Osobno mi je predloženo od strane NSPPBH da izađemo na izbore sa zajedničkom listom i da se članovi NSPPBH vrate u članstvo SPH. Jedini uvjet je bio da vas zaposlimo u SPH u Uredu Split.
I vi gospodine Buliću, i ja, znamo da je ovo istina. Treći sudionik navedene epizode je nažalost preminuo.
Zašto ste vi- tako moralan čovjek, koji se toliko žrtvuje za dobrobit radnika i pomoraca htjeli doći raditi u tako nemoralnu, sebičnu, čak i reketarsku sredinu?

Od srca vam želim mir i dobro,
Neven Melvan