22.02.2021 Aktivnosti SPH

Izvor SSSH

Posredstvom djelatnika Civilne zaštite, Baze Lekenik, naša vrijedna donacija u obliku opremljenog stambeno-sanitarnog kontejnera isporučena je obitelji Amić koja je izgubila svoj krov nad glavom u nedavnom razornom potresu.

Obitelj Amić jedna je od mnogih sa sisačko-moslavačkog područja koja će u svojem dvorištu u privremenom smještaju čekati obnovu obiteljske kuće. Naljepnica s logotipom SSSH na ulazu u kontejner podsjećat će ih na dobre ljude, članove sindikata udruženih u SSSH, koji su im vratili osmijeh na lice i uljepšali tmurne, zimske dane, posebice najmlađim članovima obitelji.

Kontejner isporučen obitelji Amić kupljen je u tvrtki Tehnix iz dijela sredstava prikupljenih u zajedničkoj  humanitarnoj akciji SSSH i udruženih sindikata za stradale u potresu, dok su preostala prikupljena sredstva, namjenske donacije za kupnju stambenih kontejnera, uplaćene na račune gradova Petrinje i Siska.

Iz Grada Petrinje je u SSSH, u ime svih sugrađana, stigla i zahvalnica na solidarnosti i donaciji. Kako se, među ostalim, navodi: Lijepo je znati da nismo sami…

Sindikat pomoraca Hrvatske se rado odazvao akciji SSSH, a glavni tajnik Neven Melvan je posjetio članove sindikata koji žive na potresom pogođenim područjima.