07.05.2014 Aktivnosti SPH

Azara crew agency potpisala je novi ugovor za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca na brodove respektabilne kanadske kompanije Atlantic Towing Limited (ATL) koja je dio tvrtke JDI Integrated Logistics, jedne od najatraktivnijih kanadskih kompanija više od 50 godina.

Njihova moderna flota brodova operira u raznim svjetskim morima, uključujući Centralnu i Latino Ameriku, Arktik, Europu i Daleki Istok, nudeći svojim zaposlenicima priliku za stjecanjem raznih iskustava kroz izazove koji su pred njih postavljeni svakog dana.

Azara crew agency je iznimno zadovoljna što joj se pružila mogućnost ukrcaja za niže rankove, a ne samo oficire, što je do sada bila rijetkost, jer je opće poznato da se za te pozicije uzima jeftinija radna snaga. Ugovori su 35 dana on, 35 off, što je isto vrlo zanimljivo, jer je na većini takvih brodova ugovor po dva mjeseca.

U Azari su posebno ponosni na ekskluzivnom partnerstvu s tako renomiranom tvrtkom, a ponajviše što su dobili priliku za posredovanje u zapošljavanju kako i nižih rankova tako i visokokvalificiranih hrvatskih časnika.