13.10.2015 Arhiva

U Središnjem uredu SPH u Rijeci 9.listopada održana je četvrta po redu sjednica Odbora Sekcije mladih SPH. Zaključno s prosincem 2015. ističe mandat članova Odbora Sekcije mladih izabranih na tu dužnost u periodu 2013.-2015.

Odbor je donio odluku o načinu provedbe predstojećih izbora i to kako slijedi:

-        Odbor će do 15.10.2015.poslati izvještaj o obavljenom u prethodnom mandatnom razdoblju, te uputiti poziv na kandidaturu svim zainteresiranim članovima i to na pozicije: 

1.     – Predsjednik/Potpredsjednik Sekcije mladih (kandidat s najvećim brojem glasova biti će izabran za Predsjednika, a sljedeći za Potpredsjednika)

2.     – Regionalni koordinatori

-        Kandidature ce se prikupljati do 10.11.2015., nakon čega će se objaviti službena lista kandidata i njihov program

-        Glasovanje će biti otvoreno do 15.12.2015.,po čemu slijedi prebrojavanje glasova i imenovanje novoizabranih članova Odbora.

 

Kandidati bez programa neće se uzimati u obzir.

Odlučeno je da pozicija Glavnog Tajnika Sekcije mladih neće više biti predmetom glasovanja putem izbora  već  će biti izabrana od strane Odbora Sekcije Mladih.

Planirano je  u  siječnju 2016. organiziranje novoizabranog Odbora  – na koje će biti pozvani svi članovi Sekcije mladih.

Definirano je da su sve sjednice Odbora javne i svaki član Sekcije ima pravo prisustva, kao i mogućnost iznošenja shodno prethodno navedenom dnevnom redu.