Jadrolinija

Početna Članci Jadrolinija
Kritike Radničkom vijeću

05.07.2014

Kritike Radničkom vijeću

Prenosimo dopis člana povjereništva SPH Jadrolinije i Radničkog vijeća Jadrolinije, kap. Damira Oparova, koji se osvrnuo na rad novog saziva RV:

Kuma Janica Kostelić porinula novi Jadrolinijin trajekt

18.06.2014

Kuma Janica Kostelić porinula novi Jadrolinijin trajekt "Kornati"

Prenosimo iz Novog lista: Mirno more i sretan put, zaželjela je svom »kumčetu« skijašica Janica Kostelić prilikom svečane primopredaje novog Jadrolinijinog trajekta "Kornati". Primopredaja novog broda u floti Jadrolinije je održana u riječkoj luci, a trofejna se skijašica našla u ulozi njegove kume. Naime, riječ je o prvom od četiri trajekta koji se za nacionalnog brodara grade u Brodogradilištu Uljanik, ukupno vrijedna 34 milijuna eura.

Neslužbene crtice sa sastanka s predsjednikom Uprave

29.04.2014

Neslužbene crtice sa sastanka s predsjednikom Uprave

O sastanku kojem su u ime SPH 24.travnja u prisutstvu predstavnika sindikata, Radničkog vijeća i uprave Jadrolinije nazočili kap. Dragomir Mucić i povjerenica Milkica Ilijašić, koordinator podružnice napisao je neslužbeni izvještaj kojega u cjelosti prenosimo.        

8. sjednica Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija

24.04.2014

8. sjednica Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija

U privitku možete pronaći Zapisnik sa 8. sjednice Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija, održane 19. 04. 2014. godine u Središnjem uredu SPH u Rijeci. Zapisnik je priredio koordinator podružnice, kap. Dragomir Mucić.

Natječaj u Jadroliniji

20.03.2014

Natječaj u Jadroliniji

Usklađujući kadrovske potrebe za sezonu 2014. Jadrolinija oglašava potrebu za prijemom pomoraca sljedećih zvanja:

Jadrolinija - 7. sjednica Povjereništva SPH

21.02.2014

Jadrolinija - 7. sjednica Povjereništva SPH

U Središnjem uredu SPH u Rijeci 13. veljače održana je sedma po redu sjednica Povjereništva SPH u podružnici Jadrolinije. Ciljevi sastanka su bili Izrada Plana rada i priprema za održavanje izbora članova Radničkog vijeća (RV) u Jadroliniji te Predlaganje kandidata i zamjenika kandidata za članove novog saziva Radničkog vijeća.

Napokon online prodaja karata

17.02.2014

Napokon online prodaja karata

Prateći trendove na tržištu, a nakon dobrih iskustava s Internet prodajom karata za dužobalne i međunarodne linije, Jadrolinija će tijekom ove godine omogućiti svojim putnicima prodaju karata za brzobrodske linije putem svoje službene internetske stranice. Trenutno je u tijeku pilot projekt koji putnicima omogućava online kupnju karata za brzobrodsku liniju Rijeka – Rab – Novalja, a u skoro vrijeme predviđeno je da sustav prodaje obuhvati i sve ostale brzobrodske linije. Ovim je Jadrolinija postala prvi pomorski prijevoznik u Hrvatskoj koji omogućava online kupnju karata za nacionalnu plovidbu.

Budućnost Jadrolinije nije neizvjesna

31.01.2014

Budućnost Jadrolinije nije neizvjesna

Alan Klanac je u travnju 2013. izabran na funkciju predsjednika Uprave Jadrolinije, u vrijeme kada je takva uloga u brodarskim kompanijama u Hrvatskoj u najmanju ruku - izazov. S g. Klancem smo porazgovarali o budućnosti hrvatskog brodara, obnovi flote te o tekućim problemima zaposlenika s kojim se naša podružnica bori od vremena stare Uprave. 

Porinut prvi od četiri novih trajekata Jadrolinije

25.01.2014

Porinut prvi od četiri novih trajekata Jadrolinije

Na današnjoj svečanosti u pulskom brodogradilištu Uljanik, u nazočnosti predstavnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Jadrolinije i Brodogradilišta Uljanik, u more je porinut novi putnički trajekt. Riječ je o prvom od četiri naručena trajekta ukupne vrijednosti 32 milijuna eura, a koji će, kako je planirano, već ove ljetne sezone ploviti Jadranom.

1 2 3 4 5

Najave i događanja

Pogledaj fotogaleriju

Zadnje dodano u fotogalerije