Jadrolinija

Početna Članci Jadrolinija
Aktivnosti članova SPH u Jadroliniji kroz 2014.

04.08.2014

Aktivnosti članova SPH u Jadroliniji kroz 2014.

U nastavku možete pročitati kratak osvrt i izvještaj na aktivnosti i rad članova SPH u Jadroliniji kroz 1. polugodište 2014. godine, kojI je priredio koordinator podružnice SPH, kap. Dragomir Mucić.

Hranarina još uvijek nedostatna

30.07.2014

Hranarina još uvijek nedostatna

Obzirom da iznosi za prehranu članova posade brodova nisu još uvijek dostatni, ponovili smo dopis i ovoj Upravi Jadrolinije. Dokument koji je priredio koordinator podružnice SPH u Jadroliniji, kap. Dragomir Mucić, možete pročitati na našoj internetskoj stranici. 

Kritike Radničkom vijeću

05.07.2014

Kritike Radničkom vijeću

Prenosimo dopis člana povjereništva SPH Jadrolinije i Radničkog vijeća Jadrolinije, kap. Damira Oparova, koji se osvrnuo na rad novog saziva RV:

Kuma Janica Kostelić porinula novi Jadrolinijin trajekt

18.06.2014

Kuma Janica Kostelić porinula novi Jadrolinijin trajekt "Kornati"

Prenosimo iz Novog lista: Mirno more i sretan put, zaželjela je svom »kumčetu« skijašica Janica Kostelić prilikom svečane primopredaje novog Jadrolinijinog trajekta "Kornati". Primopredaja novog broda u floti Jadrolinije je održana u riječkoj luci, a trofejna se skijašica našla u ulozi njegove kume. Naime, riječ je o prvom od četiri trajekta koji se za nacionalnog brodara grade u Brodogradilištu Uljanik, ukupno vrijedna 34 milijuna eura.

Neslužbene crtice sa sastanka s predsjednikom Uprave

29.04.2014

Neslužbene crtice sa sastanka s predsjednikom Uprave

O sastanku kojem su u ime SPH 24.travnja u prisutstvu predstavnika sindikata, Radničkog vijeća i uprave Jadrolinije nazočili kap. Dragomir Mucić i povjerenica Milkica Ilijašić, koordinator podružnice napisao je neslužbeni izvještaj kojega u cjelosti prenosimo.        

8. sjednica Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija

24.04.2014

8. sjednica Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija

U privitku možete pronaći Zapisnik sa 8. sjednice Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija, održane 19. 04. 2014. godine u Središnjem uredu SPH u Rijeci. Zapisnik je priredio koordinator podružnice, kap. Dragomir Mucić.

Natječaj u Jadroliniji

20.03.2014

Natječaj u Jadroliniji

Usklađujući kadrovske potrebe za sezonu 2014. Jadrolinija oglašava potrebu za prijemom pomoraca sljedećih zvanja:

Jadrolinija - 7. sjednica Povjereništva SPH

21.02.2014

Jadrolinija - 7. sjednica Povjereništva SPH

U Središnjem uredu SPH u Rijeci 13. veljače održana je sedma po redu sjednica Povjereništva SPH u podružnici Jadrolinije. Ciljevi sastanka su bili Izrada Plana rada i priprema za održavanje izbora članova Radničkog vijeća (RV) u Jadroliniji te Predlaganje kandidata i zamjenika kandidata za članove novog saziva Radničkog vijeća.

Napokon online prodaja karata

17.02.2014

Napokon online prodaja karata

Prateći trendove na tržištu, a nakon dobrih iskustava s Internet prodajom karata za dužobalne i međunarodne linije, Jadrolinija će tijekom ove godine omogućiti svojim putnicima prodaju karata za brzobrodske linije putem svoje službene internetske stranice. Trenutno je u tijeku pilot projekt koji putnicima omogućava online kupnju karata za brzobrodsku liniju Rijeka – Rab – Novalja, a u skoro vrijeme predviđeno je da sustav prodaje obuhvati i sve ostale brzobrodske linije. Ovim je Jadrolinija postala prvi pomorski prijevoznik u Hrvatskoj koji omogućava online kupnju karata za nacionalnu plovidbu.

1 2 3 4 5

Najave i događanja

Pogledaj fotogaleriju

Zadnje dodano u fotogalerije