Jadrolinija

Početna Članci Jadrolinija
Poziv svim članovima!!!

19.01.2015

Poziv svim članovima!!!

Sindikat pomoraca Hrvatske – Podružnica JADROLINIJA temeljem općeg nezadovoljstva pomoraca i radnika u Društvu JADROLINIJE smatra da zbog ignoriranja dosadašnjih, kao i sadašnje Uprave u rješavanju nagomilanih problema nužno je zatražiti izjašnjavanje članova SPH zbog sljedećeg:

 

Održana 9. sjednica povjereništva SPH/Jadrolinija

10.12.2014

Održana 9. sjednica povjereništva SPH/Jadrolinija

Deveta po redu Sjednica povjereništva SPh u Jadroliniji održana je 4. prosinca u Zadru. Zapisnik s iste kojega je priredio koordinator podružnice zapovjednik Dragomir Mucić možete pronaći u nastavku vijesti:

Svima i svakome

10.11.2014

Svima i svakome

Nakon što smo protekli tjedan iz dnevnih novina obavješteni o planovima Uprave i države vezano uz dužobalnu liniju Rijeka- Dubrovnik, koja će ipak otići u ropotarnicu povijesti, objavljujemo pismo koordinatora naše podružnice u Jadroliniji, kapetana Dragomira Mucića. Također objavljujemo i intervju s direktorom Jadrolinije, Alanom Klancem, koji je za nas odgovorio na sva pitanja vezana uz budućnost radnih mjesta pomoraca i radnika na kopnu, budućnost Jadrolinije flote, probleme vezane uz nabavku novih trajekata itd. 

Aktivnosti članova SPH u Jadroliniji kroz 2014.

04.08.2014

Aktivnosti članova SPH u Jadroliniji kroz 2014.

U nastavku možete pročitati kratak osvrt i izvještaj na aktivnosti i rad članova SPH u Jadroliniji kroz 1. polugodište 2014. godine, kojI je priredio koordinator podružnice SPH, kap. Dragomir Mucić.

Hranarina još uvijek nedostatna

30.07.2014

Hranarina još uvijek nedostatna

Obzirom da iznosi za prehranu članova posade brodova nisu još uvijek dostatni, ponovili smo dopis i ovoj Upravi Jadrolinije. Dokument koji je priredio koordinator podružnice SPH u Jadroliniji, kap. Dragomir Mucić, možete pročitati na našoj internetskoj stranici. 

Kritike Radničkom vijeću

05.07.2014

Kritike Radničkom vijeću

Prenosimo dopis člana povjereništva SPH Jadrolinije i Radničkog vijeća Jadrolinije, kap. Damira Oparova, koji se osvrnuo na rad novog saziva RV:

Kuma Janica Kostelić porinula novi Jadrolinijin trajekt

18.06.2014

Kuma Janica Kostelić porinula novi Jadrolinijin trajekt "Kornati"

Prenosimo iz Novog lista: Mirno more i sretan put, zaželjela je svom »kumčetu« skijašica Janica Kostelić prilikom svečane primopredaje novog Jadrolinijinog trajekta "Kornati". Primopredaja novog broda u floti Jadrolinije je održana u riječkoj luci, a trofejna se skijašica našla u ulozi njegove kume. Naime, riječ je o prvom od četiri trajekta koji se za nacionalnog brodara grade u Brodogradilištu Uljanik, ukupno vrijedna 34 milijuna eura.

Neslužbene crtice sa sastanka s predsjednikom Uprave

29.04.2014

Neslužbene crtice sa sastanka s predsjednikom Uprave

O sastanku kojem su u ime SPH 24.travnja u prisutstvu predstavnika sindikata, Radničkog vijeća i uprave Jadrolinije nazočili kap. Dragomir Mucić i povjerenica Milkica Ilijašić, koordinator podružnice napisao je neslužbeni izvještaj kojega u cjelosti prenosimo.        

8. sjednica Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija

24.04.2014

8. sjednica Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija

U privitku možete pronaći Zapisnik sa 8. sjednice Povjereništva SPH – podružnica Jadrolinija, održane 19. 04. 2014. godine u Središnjem uredu SPH u Rijeci. Zapisnik je priredio koordinator podružnice, kap. Dragomir Mucić.

Natječaj u Jadroliniji

20.03.2014

Natječaj u Jadroliniji

Usklađujući kadrovske potrebe za sezonu 2014. Jadrolinija oglašava potrebu za prijemom pomoraca sljedećih zvanja:

1 2 3 4 5

Najave i događanja

Pogledaj fotogaleriju

Zadnje dodano u fotogalerije