Jadrolinija

Početna Članci Jadrolinija
Što nakon izbora u Jadroliniji?

30.03.2014

Što nakon izbora u Jadroliniji?

Sutra su izbori za Radničko vijeće u Jadroliniji. Pitamo se jesu li to zadnji u toj državnoj firmi? Je li pitanje s pravom ili samo pušemo na hladno u kontekstu dosadašnjeg iskustva s politikom u poslovanju firme?

Natječaj u Jadroliniji

20.03.2014

Natječaj u Jadroliniji

Usklađujući kadrovske potrebe za sezonu 2014. Jadrolinija oglašava potrebu za prijemom pomoraca sljedećih zvanja:

Jadrolinija - 7. sjednica Povjereništva SPH

21.02.2014

Jadrolinija - 7. sjednica Povjereništva SPH

U Središnjem uredu SPH u Rijeci 13. veljače održana je sedma po redu sjednica Povjereništva SPH u podružnici Jadrolinije. Ciljevi sastanka su bili Izrada Plana rada i priprema za održavanje izbora članova Radničkog vijeća (RV) u Jadroliniji te Predlaganje kandidata i zamjenika kandidata za članove novog saziva Radničkog vijeća.

Napokon online prodaja karata

17.02.2014

Napokon online prodaja karata

Prateći trendove na tržištu, a nakon dobrih iskustava s Internet prodajom karata za dužobalne i međunarodne linije, Jadrolinija će tijekom ove godine omogućiti svojim putnicima prodaju karata za brzobrodske linije putem svoje službene internetske stranice. Trenutno je u tijeku pilot projekt koji putnicima omogućava online kupnju karata za brzobrodsku liniju Rijeka – Rab – Novalja, a u skoro vrijeme predviđeno je da sustav prodaje obuhvati i sve ostale brzobrodske linije. Ovim je Jadrolinija postala prvi pomorski prijevoznik u Hrvatskoj koji omogućava online kupnju karata za nacionalnu plovidbu.

Budućnost Jadrolinije nije nezivjesna

31.01.2014

Budućnost Jadrolinije nije nezivjesna

Alan Klanac je u travnju 2013. izabran na funkciju predsjednika Uprave Jadrolinije, u vrijeme kada je takva uloga u brodarskim kompanijama u Hrvatskoj u najmanju ruku - izazov. S g. Klancem smo porazgovarali o budućnosti hrvatskog brodara, obnovi flote te o tekućim problemima zaposlenika s kojim se naša podružnica bori od vremena stare Uprave. 

Porinut prvi od četiri novih trajekata Jadrolinije

25.01.2014

Porinut prvi od četiri novih trajekata Jadrolinije

Na današnjoj svečanosti u pulskom brodogradilištu Uljanik, u nazočnosti predstavnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Jadrolinije i Brodogradilišta Uljanik, u more je porinut novi putnički trajekt. Riječ je o prvom od četiri naručena trajekta ukupne vrijednosti 32 milijuna eura, a koji će, kako je planirano, već ove ljetne sezone ploviti Jadranom.

Novi dokumenti - Jadrolinija

20.01.2014

Novi dokumenti - Jadrolinija

Koordinator podružnice SPH u Jadroliniji kap. Dragomir Mucić je priredio kratak osvrt sa sastanka u Ministarstvu pomorstva, na kojemu je tema bila Pravilnik o posadi brodova u obalnoj i otočnoj kabotaži, za brodove do 650 BT.

Novi Info letak za članove

15.01.2014

Novi Info letak za članove

U prilogu možete pronaći osmi po redu Info letak za članove SPH u Jadroliniji, koji je priredio koordinator podružnice kap. Dragomir Mucić. Ovoga puta možete pročitati kratak osvrt na događanja u protekloj godini i pregled aktivnosti podružnice, ali i planove za  akcije u 2014. godini.

 

Info letak broj 8

Neugodna iznenađenja novog Pravilnika

02.12.2013

Neugodna iznenađenja novog Pravilnika

Koordinator podružnice SPH u Jadroliniji, Dragomir Mucić uputio je dopis predsjedniku Uprave društva Jadrolinija, povodom novih, preskupih troškova usklađivanja postojećih svjedodžbi s novim, koje će se stjecati pohađanjem pripremne nastave i polaganjem ispita ispred komisija nadležnih lučkih kapetanija.

1 2 3 4 »

Najave i događanja

Pogledaj fotogaleriju

Zadnje dodano u fotogalerije